Automatically translated with Google Translate

Abonnement / Plukk- & Miksbilletter

Bærum Kulturhus har ingen abonnementserier nå. Dette er erstattet med Plukk- & Miksbilletter. Plukk- & Miks vil man kunne kjøpe til alle våre serier. Betingelsen er at man kjøper billetter til flere konserter/forestillinger samtidig, og oppnår 30% rabatt på ordinær billettpris.

Les mer og kjøp billetter her: Plukk & Miks

 

Kjøpsbetingelser

Bærum Kulturhus er en del av Bærum Kommune.

Bærum Kulturhus arrangerer selv en rekke forestillinger, i tillegg leies våre scener av eksterne arrangører. Arrangør avgjør billettpris og hvor mange plasser som er tilgjengelig. Når du kjøper billetter gjennom Bærum Kulturhus, aksepterer du arrangørens vilkår for billettkjøp.

Ved alle billettkjøp kommer det en serviceavgift pr kjøpet billett. Serviceavgiften er avhengig av billettprisen, den starter på kr. 15,- for billetter under kr. 100,-

Samarbeidspartnere
Bærum Kulturhus har utviklet et moderne internettbasert billettsystem i samarbeid med Tix.no og DIBS A/S.

Godkjente betalingsmåter
DIBS A/S utvikler, leverer og overvåker betalingssystemer til forretninger innenfor e-commerce, post- og telefonordre, samt for detaljhandelen. Betalingssystemet understøtter en rekke betalingsformer, herunder betalinger med betalingskort. Mer informasjon om DIBS A/S finner d på hjemmesiden www.dibs.no.
DIBS A/S forplikter seg til å overholde de til enhver tid gjeldende krav til betalingssystemer fra innløsere og myndighetene. Herunder krav til sikkerhetsprosedyrer i relasjon til virusbeskyttelse og tredjemanns uberettiget inntrengning i de av DIBS A/S servere som benyttes i forbindelse med drift av betalingssystemet. All overføring og lagring av opplysninger om kortnummer og utløpsdato skjer kryptert.
Bærum Kulturhus godtar følgende betalingsmåter: Visa og Mastercard. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.
Kontroll av kredittkortet ditt skjer i sanntid (on-line). Billettkjøpet blir effektuert når billetten er betalt. Dette betyr at så lenge billetter ligger i ”handlekurv” er ikke kjøpet effektuert.

Priser, serviceavgift og rabatter
Bærum Kulturhus selger billetter på vegne av seg selv og andre arrangører.
Arrangør avgjør hva billettene koster, og hvor mange plasser som er tilgjengelig. Billetter blir solgt via internett, per telefon, i vår billettluke og kafe i Bærum Kulturhus. Arrangør kan også endre prisene etter at billetter er lagt ut for salg. Eventuelt mellomlegg (mellom ny og gammel pris ved bytting av billetter) vil ikke blir refundert.

I tillegg til billettprisen blir det lagt til en serviceavgift. Denne dekker kostnader knyttet til bruk av billettsystem og banktjenester. Billettprisen angitt i tilknytting til informasjon om det enkelte arrangement er inkludert serviceavgift om ikke annet er oppgitt. Fra 1.1. 2016 er serviceavgiften som følger:

Billettpris/Serviceavgift:

kr. 1 - 99,- kr. 15,-
kr. 100 - 249,- kr. 20,-
kr. 250 - 449,- kr. 25,-
kr. 450 - 699,- kr. 30,-
kr 700 - 949,- kr. 35,-
kr 950 og over + kr 5,- pr 250,-

Alle priser og rabatter er oppgitt for hver forestilling, og alle billettkategorier kan kjøpes fra billettsalg i kulturhuset og fra internett. Vi gjør oppmerksom på at du ved kjøp av student-, honnørpris eller annen rabatt, må kunne fremvise personlig legitimasjon ved kontroll.

Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene.

Student-, barn-, ledsager og honnørbilletter
Studenter med gyldig legitimasjon, skoleelever med skolebevis, vernepliktige og barn under 16 år kan kjøpe 1 billett pr. person til barn/studentpris. Disse prisene vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse billettene.
Barn under 1 - ett år trenger ikke å kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en voksen. Untatt her er forstillinger som er spesielt beregnet for barn i denne aldersgruppen.

Bærum Kulturhus gir studentrabatt på dansearrangementer mot at gyldig scenekort fra NoDa fremvises (kun for NoDa-medlemmer).

Ved fremvisning av ledsagerbevis, har man rett til en fribillett dersom man samtidig kjøper en annen billett til samme arrangement. Ledsagerbilletter kan kun kjøpes fra billettutsalget i Bærum Kulturhus, og ikke fra www.baerumkulturhus.no

Trygdede og personer over 67 år har på enkelte forestillinger mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris.

Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene.

Gruppebestillinger
Gruppebestillinger kan gjøres enten på nett eller ved henvendelse til billettkontoret (tirs - fred mellom kl. 11 - 16). Minimums kjøp for grupperabatt er 10 billetter. Ved kjøp på nett vil plassene automatisk bli valgt ved siden av hverandre. Det er ikke mulig å velge spredte plasser. Ønsker man spredte plasser, ta kontakt med billettluken på telefon 815 11 777.
Ved reservasjon av gruppebestillinger må billettene hentes og betales min. en uke etter bestilling, og min. en uke før forestilling i billettluken i Kulturhuset. Dette avtales med billettsalgspersonalet.

Registrering
For å kunne kjøpe billetter på www.baerumkulturhus.no, må du registrere deg som bruker. Dette er for at vi skal kunne gi deg best mulig service.
Bærum Kulturhus (www.baerumkulturhus.no) bygger ikke personprofiler, og vil ikke utlevere informasjon til tredjepart eller sende direktereklame uten aktivt samtykke fra brukeren.

Avlyste eller flyttede arrangement
Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten uten serviceavgift etter avtale med arrangør, men senest 30 dager etter arrangementsdato.

Ved avlyst arrangement, vil de som har kjøpt billetter på brukernavn bli kontaktet av Bærum Kulturhus. Avlyste arrangement blir også annonsert på hjemmesiden med informasjon om hvordan man skal få tilbakeført billettkostnaden. Billetter til flyttede arrangement er fremdeles gyldige, og kan benyttes på ny dato, med mindre annet er opplyst.

Refundering og bytting av billetter
Ta vare på billetten, den er et verdipapir.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Det er derfor viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales.

Dersom du har kjøpet billetter til feil forestilling, kan vi i noen tilfeller bytte til annen forestilling i samme forestillingsrekke. Dette kan man gjøre selv ved å trykke "Endre dato" på tilsendt ordrebekreftelse fra Tix, og deretter velge ny forestilling. Du kan også ta kontakt med vårt personale i billettluken (tlf. 815 11 777), og alltid før de aktuelle forestillingene.  Ved bytting av billetter vil det påløpe et ekspedisjonsgebyr på kr. 50,- per ordre. Viktig å merke seg at bytting av billetter kun kan gjennomføres før dato for aktuelle forestillinger og til samme forestillingsrekke.

Har du mistet billetten din, ta kontakt med billettluken i god tid før forestillingsdagen. Under visse vilkår vil du kunne få skrevet ut en kopibillett

Nettside, datasikkerhet og angrerett
Vår internettside er beskyttet gjennom SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Din person- og brukerkontoinformasjon er kryptert slik at ingen skal kunne misbruke

Angrerett i henhold til Angrerettslovens §12 gjelder ikke angrerett ved kjøp av billetter til kulturarrangementer.

Personvern: Bærum Kulturhus følger norske myndigheters retningslinjer for personvern. All personinformasjon du oppgir på vår internettside vil bli behandlet i tråd med de til enhver tid gjeldende regler. Vår Personvererklæring kan du lese HER

For å kunne sende deg billetter, lage duplikatbilletter ved tap av originalbilletter og om nødvendig komme i kontakt med deg, må du oppgi navn, telefonnummer og e-postadresse. Når du kjøper billetter, må dette oppgis under kjøpsprosessen. Hvis ikke, vil ikke transaksjonen kunne gjennomføres. Vi gjør oppmerksom på at denne informasjon ikke blir oppgitt til andre. Du har selvsagt full rett til å være anonym og utelate og oppgi noen data om deg selv, men da må kjøpet foretas i vår billettluke.
Når du har kjøpt billetter en gang på www.baerumkulturhus.no, og opprettet en profil, lagres denne informasjonen til neste gang du handler hos oss.

Sikkerhet, mobiltelefon og foto
Nødutgangene er merket med grønne Extit-skilt. Alle må benytte disse om alarmen blir utløst. Om du har behov for å gå ut, bruk samme inngang som du kom inn. Vi har krav fra brannvesenet om frie rømningsveier. Det er derfor ikke tillatt å ta med store vesker, bagger eller ryggsekker inn i salen under forestilling. 

Skru av all lyd på mobiltelefonen, eller sett den i flymodus. Om du skal ta bilder, vis hensyn til dem som sitter rundt deg.

 

Student- og barnebilletter kr. 170:

Bærum Kulturhus ønsker at barn, ungdom og studenter skal benytte vårt kulturtilbud, og tilbyr alle i denne aldersgruppen billetter til kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-) til alle konserter og forestillinger i regi av Bærum Kulturhus. Billettene kan kjøpes i billettluke eller fra internett, eneste betingelse er at gyldig legitimasjon, skolebevis eller studiebevis kan fremvises ved billettkontroll. Til noen forestilliger er det et max. antall billetter som tilbys til kr. 170,-

Ta kontakt med vår billettluke tlf. 815 11 777 eller send en e-post til kulturhuset@baerum.kommune.no dersom det er spørsmål knyttet til dette.
 

Gavekort

Kulturhusets gavekort kan brukes til kjøp av billetter til alle forestillinger på alle våre scener (Bærum Kulturhus' Store Sal, Foajescenen, Underhuset, Sanvdika Teater og Lille Scene) samt scener som benytter Bærum Kulturhus' billettsystem (Kalkmølla, Kulturhuset Stabekk Kino osv).

Du kan kjøpe ditt gavekort online og printe selv hjemme, eller du kan kjøpe det i billettutsalget til Bærum Kulturhus. Verdien på gavekortet bestemmer du selv.

Gavekortet har en varighet på 1 år fra kjøpsdato.

Kjøp gavekort her: Gavekort Bærum Kulturhus

Praktiske opplysninger:

Hvordan bruker/innløser jeg gavekortet?

Når du har funnet billetter på baerumkulturhus.no, og er kommet frem til "Betaling" kan du velge å benytte gavekort som betalingsmiddel. Her skal du inntaste gavekortets nummer, som så vil bli motregnet din bestilling. Hvis du kjøper billetter for mere enn gavekortets verdi, vil restbeløpet skulle betales med betalingskort. Hvis du kjøper billetter for mindre enn gavekortets verdi, vil restbeløpet forbli på gavekortet, som du så kan bruke til kjøp av billetter på et senere tidspunkt.

Hvordan ser jeg saldoen på gavekortet mitt?

Du kan til hver en tid sjekke saldoen på ditt gavekort ved å gå inn på www.baerumkulturhus.no/gavekort og trykk på lenken "Gavekortsaldo".

Spørsmål om PIN-kode?

Når du innløser gavekortet online og ved henvendelser på telefon, ha gavekortet og PIN-koden klar. Har du spørsmål om gavekort ditt, ta kontakt med billettkontoret til Bærum Kulturhus tlf. 815 11 777.

Spørsmål om bruk og kjøp av gavekort kan rettes til vår billettluk på telefon 815 11 777 mellom kl. 11 - 16 (tir - fre).

Varighet: Gavekortet kan brukes i ett år fra kjøpsdato. Om du ønsker å forlenge tidsperioden for gavekortet, må du kjøpe et nytt gavekort med 12 nye måneders bruk.

 

Billettsalg - åpningstider

Billetter til alle Bærum Kulturhus' scener selges fra www.baerumkulturhus.no, billettkontoret og kaféen i Bærum Kulturhus. I tillegg selges alle billetter til Bærum Kulturhus fra www.tix.no

Billettsalg i Bærum Kulturhus:

  • Billetter på dagtid selges fra kaféen i kulturhuset.
  • Åpningstider kafé: tirsdag - lørdag, kl.11–16 samt en time før forestillingsstart.
  • Alle andre spørsmål om billetter og forestillinger blir håndtert fra billettkontoret i Bærum Kulturhus. Tirsdag - fredag kl. 11 - 16.00. Telefon 815 11 777.
  • Spørsmål om gruppebestillinger, refusjon av billetter, gjestelister, telefonhenvendelser samt billettsalg siste time før arrangement håndteres av billettkontoret.
  • Billettkontoret er stengt i påskedagene, juli og romjulen.

I Sandvika teater er billettluken åpen 1 time før forestillingsstart.

Billetter til Lille Scene selges fra Sandvika teater en time før forestillingsstart. Det er ikke dørsalg av billetter ved Lille Scene.

Billetter til alle forestillinger formidles også fra billettkontorets telefon 815 11 777 i Kulturhusets åpningstid.

Spørsmål utenom Bærum Kulturhus' åpningstid:

Har du spørsmål eller problemer i forbindelse med kjøp av billetter fra www.baerumkulturhus.no, kan du sende oss en epost til kulturhuset@baerum.kommune.no eller en melding på vår Facebook-side. Vi vil svare så fort vi kan, men kan ikke love noe utenom vår arbeidstid.

ARRANGEMENT TIDSPUNKT STED

Smak av Budapest

En tradisjonell ungarsk trippel

Arr:Bærum Kulturhus

Foajéscenen

Forum 60 + Høst 2020

Foredrag, musikalsk underholdning, lett servering og meningsutvekslinger.

Arr:Sandvika Seniorsenter

Foajéscenen

Marianne Beate Kielland og Oslo...

Sandvika Master Series: «Händle with care»

Arr:Bærum Kulturhus

Store Sal

The Very Best of Ray Charles...

Prime Time Orchestra inviterer til festaften

Arr:Prime Time Orchestra

Store Sal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Filtrer etter sjanger

Filtrer etter scene

Bærum Kulturhus scener

Andre scener